2023년 3월 24일 금요일

Tai sumažina nepatogumus K-ETA ir e-vizos išdavimo procese.

Tai sumažina nepatogumus K-ETA ir e-vizos išdavimo procese.

Apsilankykite Korėjoje be vizos

Norėdami naudotis K-ETA sistema, turite prisijungti prie interneto ir patekti į K-ETA sistemos svetainę, užpildyti prašymo formą ir atlikti elektroninį mokėjimą. Teikiant paraišką būtina pateikti tokią informaciją kaip pasas, skrydžio bilietų informacija ir apgyvendinimas. Be to, reikia įvesti tokią informaciją kaip kelionės tikslas, numatoma buvimo trukmė, gyvenamoji šalis, darbo tipas ir prašytojo amžius. Šiame procese įvesta informacija naudojama kaip pagrindinė informacija, reikalinga atliekant patikrinimą vidaus imigracijos kontrolės punkte.Greiti rezultatai po paraiškos pateikimo – pateikus prašymą dėl K-ETA, rezultatai paprastai pasiekiami per kelias minutes. Taigi, pareiškėjai gali greitai susidėlioti kelionės planus. Anksčiau planuoti kelionę buvo sunku, nes reikėjo laukti, kol bus patvirtinta kelionės deklaracija.

naujas pasas

Korėja yra šalis, turinti įvairių žavesių, tokių kaip istorija, kultūra, gamta ir maistas. Jei esate užsienietis, pirmą kartą lankantis Korėjoje, norėčiau supažindinti jus su keliomis geromis lankytinomis vietomis.Arirang Park, Jeongseon, Gangwon-do – Įsikūręs Jeongseon, Gangwon-do, Arirang Park yra tradicinės kultūros patirties centras, kurio tema yra Arirang, kuriame galite susipažinti su tradiciniais korėjiečių žaidimais, maistu ir liaudies menu. Be to, gamtos peizažas taip pat gražus, todėl tai vieta, kur galėsite mėgautis su šeima ar pora.Daegu Kim Gwang-seok gatvė – Daegu Kim Gwang-seok gatvė yra gatvė, paremta korėjiečių poeto Kim Gwang-seok eilėraščiais ir literatūros kūriniais. Gatvė yra vieta, kur galite susipažinti su kultūra, nes yra galerijų ir spektaklių salių, kuriose pristatomas poeto Kim Gwang-seok gyvenimas ir literatūros kūriniai.Yeosu, Jeollanam-do – Yeosu yra Korėjos pietvakariuose esantis miestas, pasižymintis nuostabiu jūros, salų ir kalnų kraštovaizdžiu. Tai rekomenduojama kaip vieta, kur galite mėgautis gamta, nes yra įvairių lankytinų vietų, tokių kaip Yeosu naktinė jūra, Geomundo sala ir Odongdo sala.

Korėjos eta viza

Korėjietiškas maistas yra žinomas visame pasaulyje, o lankydamiesi Korėjoje daugelis užsieniečių mėgaujasi įvairiu korėjietišku maistu. Toliau pristatome reprezentacinius maisto produktus ir restoranus, kuriuos užsieniečiai privalo išbandyti viešėdami Korėjoje.Kimchi Jjigae – Kimchi Jjigae yra vienas reprezentatyviausių kimchi patiekalų Korėjoje. Kimčią, kiaulieną, tofu, krakmolą ir kt. galima virti kartu, kad skonis būtų aštrus ir sotus.Bulgogi - Bulgogi yra patiekalas, kuris kepamas ant grotelių pagardinus jautieną sojos padažu, cukrumi ir česnaku. Jis turi patrauklų saldų skonį ir minkštą tekstūrą ir yra vienas reprezentatyviausių patiekalų tarp Korėjos maisto.Kalguksu – Kalguksu yra tradicinis korėjietiškas patiekalas su tvirtais makaronais, pamirkytais karštame sultinyje. Daugiausia naudojama įvairi mėsa, tokia kaip jautiena, kiauliena, vištiena, o priklausomai nuo sezono taip pat naudojamos įvairios daržovės, tokios kaip Cheongyang pipirai ir krienai. Dar skaniau valgant su aštriu padažu.

paso viza

Korėja yra turtinga istorija ir kultūra, kurioje galite mėgautis įvairiomis istorinėmis vietomis ir tradicinės kultūros programomis, tokiomis kaip rūmai, šventyklos ir muziejai. Pavyzdžiui, Gyeongbokgung rūmai ar Changdeokgung rūmai yra reprezentaciniai Korėjos rūmai, kuriuose galite mėgautis nuostabiais pastatais ir sodais. Be to, visoje šalyje yra muziejų ir istorinių vietų, kuriose galite pamatyti Silla, Goryeo ir Joseon istorines vietas ir reliktus, pvz., Gyeongju, Goseong ir Gyeongsan.Han upė – didžiausia Korėjos upė, vaikščiodami paupiu galėsite mėgautis nuostabiu naktiniu vaizdu.

Korėjos ir vizos

K-ETA skirta visiems Korėjos piliečiams, užsieniečiams, gyvenantiems Korėjoje, ir užsieniečiams, atvykstantiems į Korėją iš užsienio. K-ETA prašymus galima patogiai pateikti internetu, o patvirtinimas išnagrinėjamas vidutiniškai per 24 valandas. Taip pat K-ETA galioja 2 metus, jei taikoma prieš įvažiuojant į Korėjos Respubliką.

Korėjos kelionių informacija

APPLY FOR K-ETA

댓글 없음:

댓글 쓰기

Share this